Shop Van Gas Af

Facebooktwitter

Rubriek VAN GAS AF

De vraag: “hoe gaan we van het GAS af?”, kan op vele manieren.
Ik wil graag een rekensom invullen met een veel goedkoper alternatief dan met een warmtepomp.
De aanschafkosten van een warmtepomp zijn erg hoog en ook dient u na 10 jaar het nodige onderhoud te verrichten.
Een veel goedkopere manier zijn de losse oplossingen daaronder. De aanschaf van boiler en infraroodpanelen zijn veel lager en uw verbruik kunt u eenvoudig wegstrepen met uw opgebouwde windaandelen van de besparingen op gasverbruik.
MAAK DIE REKENSOM EN VERGELIJK. HULP NODIG? Schrijf ons een email.

Zonneboilers in vele afmetingen.
Het voordeel van een zonneboiler systeem is dat het niet alleen een goed voorbeeld geeft aan uw kinderen om in de toekomst op een bewuste en duurzame manier met energie om te gaan, maar het kan u ook nog eens flink wat geld bespaard op uw gasrekening

vanaf € 2034

Koop NU

Boiler 80 liter

Boiler 80 liter De 80 liter boiler Favourite E maakt onderdeel uit van de Favourite serie en is speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast is hij ook eens een van de energiezuinigste onder de elektrische boilers.

Energieklasse B!Voor leden "energierekening naar nul" 10% extra korting
Klik op de knop voor meer informatie.

€ 179

Koop NU

Keramische kookplaten

Keramische kookplaten
Voordelen inductie koken

  • Kookoppervlak wordt niet zo heet als bij gas of keramisch koken. ...
  • Etensresten kunnen niet inbranden.
  • Het verwarmingsproces stopt op het moment dat de pan wordt weggehaald.
  • Een inductiekookplaat kent weinig warmte verlies. ...
  • Snelheid van verwarmen is hoger dan van een keramische en inductie kookplaat.Keramisch koken voordelen

Bij keramisch koken wordt de pan verwarmd door een warme keramische plaat. Deze plaat wordt weer verwarmd door metalen spiralen die middels elektriciteit worden verwarmd. Keramisch koken is de duurste van de drie vormen van koken: er moeten vaak aparte groepen in de meterkast worden geplaatst en ook leidingen en (Perilex-)stopcontacten worden gemaakt in de keuken voor de keramische kookplaat, deze moet namelijk een aparte groep hebben omdat veel stroom wordt gebruikt bij het koken op een keramische kookplaat. Daarnaast komen de kosten voor aanschaf van de keramische kookplaat en de pannen, want het is van belang dat de pannen voor koken op een keramische kookplaat zo vlak en glad mogelijk zijn.

vanaf € 162,--

Koop NU

Infrarood verwarmingspaneel

Infrarood verwarmingspaneel Infrarood Verwarmingspaneel 400W 82x55x2,5cm (Wit)

Deze stijlvolle infrarood verwarmingspaneel is duurzaam, efficient en gemakkelijk te installeren. Het paneel is ideaal voor het verwarmen van slaapkamers, kelders en kantoren. Door het stijlvolle ontwerp past de verwarming in elk interieur. Infrarood verwamingspanelen zijn millieu-vriendelijk doordat ze de lucht gebruiken om de warmte te verspreiden waardoor er veel energie bespaard wordt. De infrarode verwarming is eenvoudig te installeren en te reinigen. Voor het reinigen kunt u de de bouten afschroeven om de verwarming van de muur af te nemen. Met een output van 400 W en een overhitting bescherming is het verwarmingspaneel ideaal voor in elk huis. Het verwarmingspaneel is gemaakt van poedergecoat metaal.

€ 197,00

Koop NUFacebooktwitter