Duurzaamheidsscan en duurzaamheidsadvies

Facebooktwitter

Duurzaam bouwen is geen hype meer

, maar zo langzamerhand een echte must. Duurzaam bouwen is ten opzichte van conventioneel bouwen inmiddels verschoven van ‘moeten’ en ‘horen naar daadwerkelijk ‘lonen’. Dat onomstotelijk aantonen en de beste adviezen en praktijkgerichte oplossingen aandragen volgens Trias Energetica model is ons doel. We kennen de nieuwste ontwikkelingen om de kosten van duurzaam en energieneutraal de eerste stap te zetten. Duurzaamheidsadviezen maken daar deel van uit.

Sinds 5 december 2015 is het voor grotere ondernemingen in Nederland verplicht een energie-audit uit te hebben gevoerd. Een verplichting die volgt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn.

Even kort het geheugen opfrissen: wat houdt de energie-audit in? Het onderzoek verzamelt actuele informatie over het energieverbruik in een onderneming. Zowel van gebouwen en installaties als vervoer en processen. En laat zien waar de kansen voor energiebesparing zitten en welke maatregelen de onderneming kan nemen om in de komende vier jaar tot een serieuze energiereductie te komen.

Facebooktwitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.